STRYKER POWERLOAD

 

Ne bremenite vaše hrbtenice – s Stryker Powerload sistemom je dvig in spust nosil le en klik stran. Zmanjšajte tveganje poškodb hrbtenice. 

 

Delovanje sistema si lahko ogledate tu. 

STRYKER M1 ROLL-IN NOSILA

 

Edinstveni sistem M1 Roll-in s svojim inovativnim dvostopenjskim varnostnim mehanizmom zmanjšuje napor pri dviganju pacienta ter s tem povezano tveganje poškodb hrbtenice. Sistem je zložljiv – prostorsko varčen.

 

Možnost dodatne opreme: podaljški ročic, odbojniki, držalo kisikove jeklenke, konfortni sedež, podaljški ogrodja.

 

Barva: rumena RAL 1016

STRYKER NOSILA S PODVOZJEM M1 RUGGED

 

Stryker nosila s podvozjem M1 Rugged vam nudijo oporo za glavo z možnostjo podaljšanja dolžine nosil, anatomsko blazino z dvignjenimi robovi, zložljivo ograjico, ki ne potrebuje bočnega prostora in možnost dviga nožnega dela nosil. Odlikuje jih dvostopenjski sistem uvoza nosil v vozilo (posebej prednja in zadnja kolesa, barvno kodirani gumbi, varovalka za nenamerno proženje). Možnost podaljšanja ročic pri vzglavnem delu z integriranimi ročicami za dvig in spust vozila. 

 

Nosilnost: do 228 kg

Barva: rumena RAL 1016

STRYKER PRENOSNI STOL št. 6251

 

Stryker-jev prenosni stol št. 6251 je nepogrešljiv pri evakuaciji nepokretnih ali poškodovanih oseb iz več nadstropnih zgradb. Raztegljiva dela v predelu glave in nog nam omogočata udobnejše manevriranje med prevozom in boljšo vidljivost stopnišča ter poškodovančevih nog. Sprednja kolesa nam olajšajo premikanje v ozkih prostorih. Stol je zložljiv – prostorsko varčen. 

 

Nosilnost: do 228 kg

STAIR-PRO št. 6252

 

Stryker-jev Stair-PRO je edini obstoječi stol s patentiranim dizajnom, ki znanstveno dokazano zmanjšuje tveganje poškodb hrbtenice, povezanih s prevozom pacientov po stopniščih. 

STRYKER PRENOSNI STOL št. 6253 – EVAQ

 

Njegova napredna tehnologija omogoča učinkovito evakuacijo nepokretnih ali poškodovanih oseb iz večnadstropnih zgradb. Inovativni sistem ”Stair-TREAD” omogoča posamezniku prevoz po stopnišču navzdol brez napornega dviganja, raztegljiva dela v predelu glave in nog pa omogočata udobnejše manevriranje med prevozom in boljšo vidljivost stopnišča ter poškodovančevih nog. Projektiran je tako, da ga lahko z lahkoto uporabljamo tudi v ožjih prostorih. Evaq Chair je zložljiv – prostorsko varčen.